/
  • De perfecte take begint bij een goede vibe in de opnamestudio. Studio peggy51 biedt je alles om dat te bereiken; een hele fijne opnameruimte van 70 m2 met een te gekke akoestiek, een prachtige collectie aan microfoons en apparatuur en iemand achter de knoppen die zichzelf niet op de voorgrond dringt. 

   Read more

  • Of je opnames hier opgenomen zijn, in een andere opnamestudio, thuis of op locatie, ik zorg voor een professioneel klinkende mix. Je kunt kiezen voor een online mix of we doen het samen tijdens een attended session.

   Read more

  • Professioneel masteren van audio is een specialiteit waarbij ook specifieke eisen gesteld worden aan de apparatuur, afluisterruimte en de monitors. Wij kunnen jouw mixen dat laatste zetje naar een professionele sound geven. Dat doen we voor bij ons opgenomen en of gemixte tracks maar ook als online mastering service.

   Read more

  • Hylash demo

   13 september 2009

   Metalcore band Hylash hebben de afgelopen 1,5 dag hun best gedaan om een lekkere demo op te nemen. Het was best spannend want hun drummer zat pas heel kort bij de band. Door de beperkte tijd werden ......

   Read more

   Vakantie voorbij

   9 september 2009

   Zo 3 weken wat anders gedaan maar nu weer zin om aan de slag te gaan. Deze week wat verbouwingszaken regelen en nog wat mix werk.

   Read more

   Check de recensie van de demo van de Cheap Thrills op http://www.popunie.nl/?id=5290. Deze demo was geproduceerd door Studio peggy51 en Stylesbrigade.

   Read more

   Vandaag heb ik opnames gemaakt met Trio JazzTraffic. Op 2 nummers werd dit aangevuld door de geweldige stem van Colette van Wickenhagen. Mijn ribbon "room mics" waren weer instaat een heerlijk basis......

   Read more

   55 of page 58

  • Zoek je een opnamestudio, neem contact op!

   Wil je meer informatie over de mogelijkheden, een prijsopgave of gewoon even een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met me op, ik ben benieuwd naar jouw plannen!

   Stuur een e-mail!

  • Contact

   Studio peggy51

   Holendrechterweg 54

   1191KX Ouderkerk aan de Amstel

   06-47098868

   info@peggy51.nl